ROMATRAXX Packaging

Toonaangevend

ROMATRAXX is een onafhankelijke en succesvolle onderneming.

Vanaf de oprichting in 2006 is ROMATRAXX uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat dispensing systemen, sluitingen en ventielen voor aerosols levert aan bedrijven in heel Europa. Onze klanten in de Benelux, Duitsland, Polen, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Scandinavië zijn uiterst tevreden over onze zeeppompen, verstuivers, triggerpompen, sluitingen en ventielen voor aerosols.

circa 72% van de opdrachten is afkomstig van bestaande tevreden relaties!

Onze afnemers zijn onder andere producenten van reinigings- en onderhoudsmiddelen, wasmiddelen, zeepproducten, voedingsmiddelen, cosmetica en chemische producten.

Ambitieus

We zijn ambitieus en werken er hard aan om ons marktaandeel in Europa te vergroten en het assortiment aan producten uit te breiden. We gaan graag de uitdaging aan om met elke klant een duurzame relatie op te bouwen.

Betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste pijlers voor ons bedrijf.

Kiezen voor ROMATRAXX betekent prettig zaken doen met een enthousiaste business partner!

Newsletter

Would you like to keep informed about ROMATRAXX latest products, developments etc? Just subscribe to our newsletter!

Why ROMATRAXX?

Our Products

Ons assortiment aan dispensing systemen is uniek en zeer uitgebreid. U kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod aan zeeppompen, verstuivers, triggerpompen, sluitingen en ventielen voor aerosols. Voor ieder product garanderen wij kwaliteit. Onze systemen zijn de allerbeste in het verpompen en verstuiven van vloeistoffen.

Lees meer...

© 2015 ROMATRAXX - All rights reserved